balls

 

Najem prostora

 

V rekreacijskem centru Royal Club oddajamo prostor za poslovna, družabna in športna srečanja. Najeti je možno prostor z igriščema za odbojko na mivki ali pa prostor, ki se nahaja ob baru zraven teniškega igrišča. Ob predhodnem dogovoru je možna tudi souporaba teniškega igrišča.

Ob igriščih za odbojko se nahaja pokrita hiška, kamor lahko odložite najnujnejše za organizacijo srečanja. Na istem prostoru se nahajajo tudi igrala za vaše najmlajše. Celotni prostor je primeren za srečanja do 100 ljudi.

Ob organizaciji srečanja imate na voljo:

V primeru slabšega vremena je možno najeti tudi prostor (pod streho), ki se nahaja pred barom tik ob teniškem igrišču. Tudi ob organizaciji srečanja na tem prostoru je možna uporaba žara in hladilnika za hlajenje pijače. Prostor je dovolj velik za organizacijo srečanja do 60 ljudi.

Vkolikor bi radi dan preživeli brez obveznosti, lahko za catering na vašem srečanju poskrbimo tudi mi. Pripravimo vam catering ponudbo, ki jo po vaših željah lahko pred samim srečanjem tudi prilagodimo. Tako vam ni potrebno skrbeti, da bodo vaši gostje lačni ali žejni.

Za dodatne informacije nas pokličite na eno izmed kontaktnih številk, laho pa nas kontaktirate tudi preko elektronske pošte.